Ľadové kráľovstvo

Ľadové kráľovstvo

Galéria

Rezervácia a predaj lístkov v Infosen Senica

Detské hudobné predstavenie

ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

na motívy animovanej rozprávky FROZEN

Dramaturgicky upravený príbeh adaptácie známej Andersenovej rozprávky Ľadová kráľovná. Príbeh o láske i nenávisti, popretkávaný vtipnými scénkami a nádhernými pesničkami. Minulý rok ho úspešne uviedli do kín a spustil naozaj veľký ohlas. Medzi deťmi sa najobľúbenejšou postavičkou stal milý snehuliak Olaf, s ktorou sa chcú všetky deti zoznámiť. Animovaným postavičkám vo filme v slovenskej verzii prepožičali svoje hlasy Lucia Molnárová - Bugalová a Andrea Kiráľová – Somorovská.

V rámci hodnotenia svetového dabingového spracovania uspela slovenská verzia na 6.mieste. Obe predstaviteľky sú nielen skvelé herečky ale aj vynikajúce speváčky a v programe nielen hrajú, ale aj naživo spievajú originálne pesničky, zaznie aj Oscarom ocenená titulná pieseň. Do tretice ich bude v programe sprevádzať veselý snehuliak Olafa.

Hrajú:

Lucia Bugalová (Molnárová) – Anna

Herečka (známa napr. z Ordinácie v ružovej záhrade, kde si zahrala so svojou sestrou dvojičkou Petrou Molnárovou, film Kameňák 4) a speváčka (ako speváčka sa predviedla napr. v Hlase Česko Slovenska v tíme Michala Davida). Pracuje aj ako dabingová herečka.

Andrea Somorovská (Kiráľová) – Elza

Moderátorka, speváčka a herečka, členka hereckého súboru Divadla Nová scéna, hosťovala v divadlách – SND, Divadlo West, Divadlo A. Bagara Nitra, Teatro Wustenrot. Svoje herectvo uplatňuje aj v televízii napr. v seriáli Rodinné prípady) a dabingu. Svoj hlas prepožičala mnohých známym herečkám napr. môžeme spomenúť Reese Witherspoon, Megan Fox, Scarlett Johansson či Cameron Diaz.

Olaf

Veselý zábavný maskot, ktorý vie aj tancovať.

Dom kultúry Senica, štvrtok 9.2.2017 o 16,30 h.

Vstupné: 7 €

predpredaj: Infosen Senica a www.msks.senica.sk

Dĺžka podujatia: 60 minút
Dátum lokálnej premiéry: 9. február 2017
Dátum svetovej premiéry: 9. február 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.