Romeo a Júlia... po tridsiatich rokoch

Romeo a Júlia... po tridsiatich rokoch

Romeo a Júlia... po tridsiatich rokoch, to je trinásta inscenácia DNH. Komédia židovského autora, pôvodom z Budapešti, poteší každého diváka, zvlášť toho v manželskom zväzku.

!!! PREDPREDAJ INFOSEN Senica !!!

Je totižto ako všetky naše hry o láske, v tomto prípade o tej najslávnejšej na svete, o láske Romea a Júlie. Respektive o tom, čo z nej zostalo, lebo autor mileneckú dvojicu nenecháva ako William Shakespeare zomrieť, ba práve naopak, dopraje jej manželský život, so všetkými radosťami a starosťami. Po tridsiatich rokoch aj s večnými hádkami, doťahovačkami, nudou, manželským stereotypom a pubertálnou dcérou Lukréciou.

Hra sa odohráva v renesančnej Verone a zároveň v ktoromkoľvek dnešnom meste nielen na Slovensku. Pomôcť manželom v ich kríze sa snažia nie psychiatri, ale postavy zo slávnej Shakespearovej hry: Dojka, brat Vavrinec i samotný William Shakespeare. Či pomúžu, to sa dozviete, ak na Hambálek prídete, ak ovšem od samého smiechu niečo počuť budete.

Réžia: Vlado Zetek

Úprava, výber hudby: Vlado Zetek

Asistent réžie: Róbert Hlaván

Scéna: Tereza Langerová

Kostýmy: Tereza Langerová a kolektív

Pohybová spolupráca: Stanislava Zábojníková

Zvuk: Peter Hegyi

Svetlo: Milan Kojs

Asistent scény a kostýmov: Jozef Klučár, Dana Lukáčková

Účinkujú: Jozef Klučár, Pavol Škrha, Zuzana Bezáková, Beata Reifová, Sára Stupňanová, Alexandra Zetková, Božena Kočnárová, Dana Škrhová, Milan Kavalík, Ján Pollák, Oto Divinský, Róbert Hlaván, Jakub Lepiš, Sára Stupňanová, Alexandra Zetková

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2015
Dátum lokálnej premiéry: 25. február 2016
Dátum svetovej premiéry: 25. február 2016

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.